Kosár

Ingyenes szállítás 20 000 Ft felett!

Fa Póz

Fa Póz

A FA PÓZ amellett, hogy erősíti a lábizmokat, feszessé teszi a farizmokat, fejleszti az egyensúlyérzéket, növeli az önbizalmat, és a koncentrációs képességet is. Kedvező hatással van a tartáshibákra is.

A FA PÓZ lépésről lépésre:

1. Állj meg alapállásban a jógaszőnyegeden. Kezdésnek fokozatosan helyezd át a testsúlyodat arra a lábadra, amellyel a talajon fogsz állni. A felszabadított lábad pedig enyhén fordítsd ki, és tartsd lábujjheggyel a földön.

Fa Póz_1

2. A szabadon hagyott lábadat lassan kezdd el behajlítani, és helyezd a talpad a másik combod belső oldalára, a térdedhez egész közel. Innen óvatosan az azonos oldali kezeddel kezdd el felhúzni a combodon lévő lábad a hajlatba. Addig húzd, ameddig az ízületi mobilitásod engedi. A talpad aktívan nyomd a combodba, ezzel szilárd támasztékot nyújtva ennek a lábadnak is.

Fa Póz_2

3. Majd a megfelelő lábtartás felvétele után lássuk a karokat. Tedd össze a tenyereidet a mellkasod előtt. Az egyensúly megtartása érdekében szegezd a tekinteted előre egy stabil pontra. Belégzésre told a karjaidat fel a fejed felé. Figyelj rá, hogy a tenyereid végig érjenek össze. A fej a két kar között legyen, és próbáld meg minél jobban kinyújtani karjaidat.

Fa Póz_3

Tartsd a fa pózt meg addig, amíg szeretnéd. Ha végeztél, lassan engedd le elsőnek a lábad, utána meg karjaidat. Pihenj meg, majd szállj ki a gyakorlatból.

Fa Póz_4
Vélemény, hozzászólás?
Ingyenes szállítás

20.000-ft felett ingyenes szállítás GLS futárszolgálattal

Gyors szállítás

Hétköznapokon 14:00-ig leadott megrendelés másnapra megérkezik

Pénz visszafizetési garancia

30 napos pénzvisszafizetési garancia

Biztonságos vásárlás

Bankártyával, előreutalással és utánvéttel