Brahmani Gold


Brahmani Gold

A Brahmani Gold Luxus jógaszőnyeg poliuretán és természetes gumi harmónikus keveréke. Felülete különösen tartós és csúszásmentes poliuretánból készült. Alsó része 4 mm vastag natúr kaucsuk párnázattal rendelkezik ezért minden talajon tökéletes tapadást biztosít. Míg más szőnyegek csúszósak lesznek izzadás közben, a természetes gumi szőnyeg a legizzasztóbb gyakorlatoknál is tökéletesen tapad. Megbízható partnered lesz az intenzív jóga gyakorlatok során.

       

VÉGTELEN LEHETŐSÉG A BRAHMANI GOLD TERMÉSZETES GUMI JÓGASZŐNYEGGEL

Egyszerű, elegáns dizájn és a kiemelkedő minőség remek kombinációja. Ideális az Ashtanga és az összes többi jóga számára, amelyek maximális tapadást igényelnek. A poliuretán sima felülete kopásálló és puha tapintású. A fekete felületet  és az arany mintát a matrac alján található természetes gumi emeli ki.

🎁Ajándék videó🎁

Első 50 megrendelésünkhöz ajándék jógavideóval kedveskedünk Nektek! Jógavideónkban profi oktatónk segítségével hasznos hatha jógagyakorlatokat, és csípőnyitó sorozatokat mutatunk meg. Ezzel háláljuk meg Nektek belénk fektetett bizalmatokat, és a vásárlásotokat!

Hogyan működik?

  1.  Add le rendelésedet bármelyik Brahmani jógaszőnyegünkre. Mi gondosan előkészítjük csomagodat, és beleteszünk egy QR kóddal ellátott, tájékoztató papírt..
  2. Amikor megérkezett a csomagod, bontsd ki, és megleled a papírt – a rajta található QR kódot telefonod segítségével könnyedén be tudsz azonosítani.
  3.  A QR kód átirányít oldalunkra, ahol ajándék jógavideónkkal ki is próbálhatod új szőnyegedet! :blush:

PRÉMIUM ÖKO-BARÁT ANYAG

A Brahmani Gold természetes gumi jógaszőnyeg prémium minőségű, környezetbarát kaucsuk anyagból készítik. A 4mm vastag természetes guminak köszönhetően a szőnyeg nagyon rugalmas és elnyeli az ütéseket ezzel kiváló tartósságot és párnázást biztosít. A poliuretán felület remek csúszásállóságot nyújt minden ászanában.

KIVÁLÓ RAGASZTÁS, CSÚSZÁSMENTES TEXTÚRA

A Luxus Pu természetes gumi jógaszőnyeg különösen tapadós, csúszásgátló textúra mindkét oldalon és a sűrűsége nagyobb, mint a szokásos jógaszőnyegeknél. Kiváló tapadást biztosít, a legalkalmasabb a jóga számos formájának gyakorlására. Csúszásmentes fa padlón, járólapon, cementpadlón. Tartós, latex nélkül, nagy szakítószilárdsággal, nedvességálló.


Stabilitás

Javítsd egyensúlyod és stabilitásod minden pózban a csúszásgátló poliuletán felületen. A szőnyeg párnázott csúszásgátló gumi talpal rendelkezik így óvja az izületeket.


Környezetbarát

Teljesen környezetbarát és biológiailag lebomló. A jógaszőnyeg természetes gumiból készülnek. A gumit a kaucsukfa tejéből nyerik ki, előállítása során nem vágnak ki fákat!


Tökéletes tapadás

A jógaszőnyeg gumiból készül ezért nagyon tapad. Sokkal jobb a tapadása mint a TPE jógaszőnyegeknek. Ha nedves vagy izzadt a tenyered a szőnyeg akkor sem veszít a tapadásból.


Ajándék videó🤩

A jógaszőnyeghez jár egy ajándék jógavideó. Csak olvasd be a csomagoláson található QR kódot. 


Ingyenes szállítás

15 000 Ft rendelés felett ingyenes a szállítás


30 napos

Pénz visszafizetési garancia


Biztonságos vásárlás

100% biztonságos vásárlás

BEMUTATÓ VIDEÓ

Nézd meg a termékhez készült videót 🤩

Lina kedvenc jógaszőnyege 🐾

Neked melyik tetszik a legjobban?

Válaszd ki a kedvenc mintád 🤩

Pozícióvonalas természetes gumi jógaszőnyeg

A pozícióvonalak segítenek abban, hogy szabályosan végezd a gyakorlatokat és tájékozódási pontként szolgálnak minden jógázás során. Emeled a gyakorlást egy magasabb szintre a pozícióvonalak segítségével.

Pozícióvonalas jógamatrac előnyei

✅ Segít a jógatechnikád gyorsabb fejlődésében

✅ Megvéd a sérülésektől, a vonalak segítenek a gyakorlatok pontos kivitelezésében, így mindig egyensúlyban maradhatsz

✅ Önkorrekció – vizuális útmutató, amely segítségével könnyedén ellenőrizheted, hogy mennyire végzed pontosan a gyakorlatot

✅ Segít abban, hogy erős és stabil alapot teremtsen a fejlődéshez és elérhetővé váljanak a nagyobb kihívást jelentő pózok is.

Valami puhábbra vágysz?

Nézd meg a Brahmani Lux velúr jógaszőnyegeket 🤩

Utazó jógaszőnyeget szeretnél?

Nézd meg a Brahmani Lux utazó velúr jógamatracainkat és vidd magaddal akkár a táskádban 😎