Brahmani Cork

       

Brahmani Cork

A parafa jógaszőnyeg két természetes anyag parafa és gumi harmonikus keveréke. Az eredmény egy nagyon jó tapadású, tartós ugyanakkor könnyű jógamatrac. A prémium minőségű parafának köszönhetően a matrac felülete rendkívül csúszásmentes, száraz és nedves körülmények között egyaránt. Nem találtunk olyan gyakorlatot amelyre ez a szőnyeg ne lenne alkalmas.

Jógaszőnyeg a legalacsonyabb ökológiai lábnyommal

Az extra erős parafa borítást úgy tervezték meg, hogy a parafa jógaszőnyeg bármilyen helyzetben tartson és hosszú időn át kitartson. Érezd a stabilitást és a természet közelségét minden jóga pózban. A parafa jógaszőnyeget kényelmesen használhatod otthon, jógastúdióban, irodában vagy a szabadban. 100% biológiailag lebomló, strapabíró anyagával, vízálló felületével parafa jógamatracunk az új trend a fenntarthatóságra törekvők között.Szőnyegünk fő alapanyagforrása, a parafa, az egyetlen olyan fa, ami képes újranöveszteni a kérgét – a szőnyeg gyártása során nem vágnak ki fákat, csak a kérgükből vágnak le ami jótékony hatással van a fára és a természetre egyaránt.

Tudtad?

Amíg a fák kérge regenerálódik, 5x annyi széndioxidot vonnak ki a levegőből, mint egyébként.

Kényelmes

A parafát ötvöztük egy ragadós gumival a szőnyeg alsó részén. Így a szőnyeg megtartja formáját, nem rándul össze még a legintenzívebb gyakorlatok során sem. A sűrű parafának köszönhető, hogy a kezed nem süpped bele a szőnyegbe, hanem stabilan tartja az egész tested. A parafa alkalmazkodik hozzád, begyűjti és raktározza a spirituális energiáidat, amiket minden alkalommal a rendelkezésedre bocsájt, amikor használod a szőnyeget.

Bőrbarát

Mivel nincs kezelve vegyszerrel ezért természetes a felülete. A parafa mentes a kemikáliáktól, nem úgy, mint a PVC-s matracok. A felülete sima és természetes illatú. A parafának köszönhetően száz százalékig természetes és fenntartható anyagról van szó, ez összecseng a jóga alapfilozófiájával, azaz, hogy szinte eggyé válj az elemekkel, és közelebb kerülj az „ászanádhoz”, azaz a boldogság állapotához.

Csíra mentes

A parafa teljesen természetes vegyületeket tartalmaz, amelyek elpusztítják a baktériumokat és a gombákat. A jógaszőnyeg ellenáll a pornak és az atkáknak, így ideális azok számára is akik asztmában vagy allergiában szenvednek.

Tökéletes tapadás

A parafa méhsejtes szerkezetének köszönhetően a felület csúszásmentes és strapabíró. A parafa jógaszőnyeg másik különlegessége, hogy a tapadás izzadás közben még jobban növekszik, ezért mindenféle jóga stílushoz tökéletes választás.

Természetes

Egy természetes felület választása a jóga gyakorlataidhoz nemcsak segíti a magasabb relaxációt, és koncentrációt, de a parafa jógaszőnyeg egy hatalmas győzelem környezetünk számára is. 100% természetes parafából készül, a szőnyeg teljes egészében újrahasznosítható. A parafát a világ egyik legkörnyezetbarátabb módszerével nyerik ki.

Hosszú életű

A parafa sejtfalaiban található viasz egy védőréteget képez, melynek segítségével a folyadékok, mint a víz vagy izzadság nem jut be az anyag belső szerkezetébe ezért nem is károsítja azt. A parafa ellenáll a nedvességnek, ezért rendkívül tartós és időtálló, így biztos hogy hosszú éveken át számíthatsz rá.

Videó

Nézd meg a termékvideót 😊

Ingyenes Szállítás

15 000 Ft rendelés felett ingyenes a szállítás

30 napos

Pénz visszafizetési garancia

Biztonságos vásárlás

100% biztonságos vásárlás

Válaszd ki kedvenc parafa jógamatracod 🤩

Nézd meg hatalmas parafa jóga szőnyeg kínálatunkat. Válassz sima, nyomtatott mintás vagy pozicióvonalas jóga matracaink közzül.

Pozició vonalas parafa jógaszőnyeg

A pozicióvonalak segítenek abban, hogy szabályosan végezd a gyakorlatokat és tájékozódási pontként szolgálnak minden jógázás során. Emeled a gyakorlást egy magasabb szintre a pozicióvonalak segítségével.

Pozicióvonalas jógamatrac előnyei

✅ Segít a jógatechnikád gyorsabb fejlődésében

✅ Megvéd a sérülésektől, a vonalak segítenek a gyakorlatok pontos kivitelezésében, így mindíg egyensúlyben maradhatsz

✅ Önkorrekció – vizuális útmutató, amely segítségével könnyedén ellenőrizheted, hogy mennyire végzed pontosan a gyakorlatot

✅ Segít abban, hogy erős és stabil alapot teremtsen a fejlődéshez és elérhetővé válljanak a nagyobb kihívást jelentő pózok is.

Valami egyszerűbbre vágysz?

Ha te inkább a letisztult dolgokat szereted, neked ajánljuk natúr parafa jógaszőnyegünket. Ez egy teljesen egyszerű minta nélküli parafa jógaszőnyeg. A Brahamni Cork szőnyegekkel ellentétben ennek a jóga matracnak az alja nem természetes gumiból hanem TPE anyagból készült ennek köszönhetően könnyebb mint a társai. Súlya kevesebb mint 1 kg így hordozó heveder vagy jógatáska segítségével bárhová magaddal viheted.

Parafa jógaeszközök 🤩

26.200 Ft19.990 Ft

A jóga kerék a jóga egyik leghasznosabb kiegészítő eszköze. Változtasd meg az életed a parafa jógakerékkel. A jógakerék segítségével könnyen növelheted az erőd és a hajlékonyságod ezért a nagy rugalmasságot vagy több erőt igénylő pózok sem okoznak majd gondot. A kerék segítségével kiváló eredményeket érhetsz el az egyensúlyérzéked javításában is.

A parafa jógatégla környezetbarát, 100% természetes anyagokból készült. A parafa jógatégla tökéletes támasztékot nyújt a különféle jóga pózokban. Hasznos segédeszköz kezdők és haladók számára egyaránt.

Valami puhábbra vágysz?

Nézd meg a Brahmani Lux velúr jógaszőnyegeket 🤩

Utazó jógaszőnyeget szeretnél?

Nézd meg a Brahmani Lux utazó velúr jógamatracainkat és vidd magaddal akkár a táskádban 😎 

Másféle szőnyeget keresel?

Nézd meg a Brahmani Gold természetes gumi jógaszőnyegeket 😎